Wond trainingsmodellen

Alle wond trainingsmodellen en ledematen worden gemaakt van medische siliconen. Ze zijn door en door gekleurd. Hierdoor heeft slijtage minder grip op het model. Op alle artikelen bieden we 2 jaar garantie. Alle modellen en ledematen worden met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen we niet voorkomen dat er soms wat verschillen in de onderlinge modellen zit. Natuurlijk proberen we dit te beperken. Met onze training modellen en ledematen kan er nog realistisch worden getraind. Een beetje oefen bloed erover heen en het is niet van echt te onderscheiden.

T3

De Trauma Trunx Trainer. Gemaakt van medische siliconen, veilig opgeborgen in een hardcase koffertje. Met de Trauma Trunx Trainer kan op unieke wijze wound packing getraind worden. Door en door gekleurd, handgemaakt.

 

Prijs: 330,- ex BTW 21%

Download
Trauma Trunx Trainer brochure
TraumaTrunxTrainerT3woundpacking (1).pdf
Adobe Acrobat document 879.5 KB

Afgeblazen hand

Deze zeer realistisch uitziende hand is levensecht. Zelfs voorzien van enkele mensen haren. Gemaakt van medische siliconen voelt de hand echt aan.

 

Bij aanvraag is het belangrijk aan te geven of je een linker of rechter hand wilt. Standaard wordt rechts geleverd

 

Prijs: 190,- ex BTW 21%

Losse vinger

Een losse vinger of duim nodig voor een training? Geen probleem. Gemaakt van medische siliconen en met de hand gekleurd is de vinger zeer realistisch.

 

Bij aanvraag is het belangrijk aan te geven welke vinger je wilt. Standaard wordt de rechts duim geleverd

 

Prijs: 42,- ex btw 21%