FAUD GEAR

Naast onze cursussen hebben wij ook een uitgebreid assortiment van materialen. Voor het volledige aanbod kun je terecht op onze webshop. Voor meer informatie over de verschillende producten kun je mailen of hieronder lezen.

Real deal set

Deze set is samengesteld om twee gewonden te kunnen helpen. Met de First in Pro van Meret erbij heb je een tas met levenslange garantie gecombineerd met het beste van het beste materiaal om levens te redden.

 

240,- ex btw 6%


FAUD Trauma kit

Deze kit is makkelijk in de auto of elders te bewaren. Al het materiaal in één zak aanwezig. De zak bevat genoeg materiaal om één slachtoffer te helpen binnen het MARCH protocol.

 

 

95,- ex btw 6%


Trauma Trunx

Realistisch oefenen kan met de Trauma Trunx Trainer -T3-. Leer wound packing op een wondmodel waar ook bloed in gepompt kan worden. Verschillende types verkrijgbaar.

 

 

330,- ex btw 21%M

Voor de behandeling van catastrofale bloedingen zijn er een aantal mogelijkheden. Zo hebben wij verschillende tourniquets en hemostatische verbanden voor het stoppen van bloedingen. 

 

 

 


A+R

Als hulpverlener kunnen we borstwonden afplakken in de hoop het ontstaan van een dodelijke spanningslong te voorkomen. Tijdens FAUD gebruiken wij hier de Russell chestseal voor.

 

 

 


C+H

De behandeling van overige ernstige bloedingen en het voorkomen van onderkoeling zijn enorm belangrijk en maken het protocol af. We hebben onder andere de Emergency bandage en de Blizzard reddingsdeken. In onze webshop is meer info terug te vinden.